Fatma Şahin’den tenis turnuvasındaki yuhalamaya ayetli yanıt!

İstanbul’da düzenlenen tenis turnuvasının ödül töreninde binlerce kişi tarafından yuhalanan AKP’li Bakan Fatma Şahin kendisini yuhalayanlara “ayetli” yanıt verdi.

WTA tenis turnuvası final maçı sonrası düzenlenen ödül töreninde binlerce kişi tarafından yuhalanan Bakan Fatma Şahin, protestoya ayetli yanıt verdi.

Başbakan Erdoğan’ın kendisini eleştirenleri hedef alarak hemen her konuşmasında kullandığı ayetli sözleri tekrarlayan Bakan Fatma Şahin, Twitter’dan attığı mesajlarla protestoyu şöyle değerlendirdi:

“Bu şampiyonadaki güzelliği göremeyip, verilen büyük emeği anlayamayanları da kendi dar ufuklarını açmaya, Türkiye'nin dünyada geldiği konumu anlamaya davet ediyorum. Artık 'Gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar' sözünün tarif ettiği düşünce yapısından uzaklaşmaları gerektiğini düşünüyorum. Bütün sorunlarına rağmen Türkiye artık onların gördüğü düzeyin çok ötesinde bir ülke. Kanaatimce bu güzelliği yaşamaları ve hatta katkıda bulunmaları, en azından yapılan çalışmalara destek vermeleri onların da ülkelerine borcudur”

Bakan Şahin’in ayetli sözlerinin tamamı
Bakan Şahin’in protestocuları hedef almak için kullandığı A’raf suresi 179. Ayeti şöyle

"Andolsun, biz cinler ve insanlardan birçoğunu cehennem için yaratmışızdır. Onların kalpleri vardır, onlarla kavramazlar gözleri vardır, onlarla görmezler kulakları vardır, onlarla işitmezler. İşte onlar hayvanlar gibidir hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır."

(soL - Haber Merkezi)