İHH şimdi de Kürtlere el attı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) gelecek hafta sonu Diyarbakır’da “Ortadoğu’da Kürtler ve Barış” başlıklı bir sempozyum düzenliyor.

Haber Merkezi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) 25-26 Nisan tarihlerinde Diyarbakır’da “Ortadoğu’da Kürtler ve Barış” başlıklı bir sempozyum düzenleyeceğini duyurdu. Diyarbakır'da The Green Park Hotel’de yapılacak olan toplantının katılımcıları arasında HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, AKP Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt, AKP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Orhan Miroğlu, Müslüman Kardeşler örgütüne bağlı Dünya Müslüman Alimleri Birliği Genel Sekreteri Ali Muhyiddin Karadaği gibi isimler yer alıyor. 

ALTAN TAN'DAN 'MARKSİZM VE MİLLİYETÇİLİK ETKİLEŞİMİNDE KÜRTLER'

“Ortadoğu barışının tesisinde Kürtlerin rolü”, “Kürdistan coğrafyasında insani durum ve insani yardım çalışmaları”, “Kürtlerin İslam’la tanışması ve İslam’ın Kürt kimliğindeki yeri ve etkisi” gibi konu başlıklarının tartışılacağı sempozyumda Altan Tan’ın konuşma başlığının da “Marksizm ve milliyetçilik etkileşiminde Kürtler” olacağı kaydedildi.