Salgın fırsatçılığına karşı Patronların Ensesindeyiz: İşçi kardeş yalnız değilsin!

TKP'nin günlük dijital gazetesi Boyun Eğme, 'Salgın fırsatçılığına karşı Patronların Ensesindeyiz: İşçi kardeş yalnız değilsin!' manşetiyle çıktı.

Haber Merkezi

Salgın bahanesiyle emekçilere yönelik hak gaspları sürerken, TKP'nin günlük dijital gazetesi Boyun Eğme, "Salgın fırsatçılığına karşı Patronların Ensesindeyiz: İşçi kardeş yalnız değilsin!" manşetiyle çıktı.

Gazetenin manşetinden bir bölüm şöyle:

Covid-19 salgının başlamasının üzerinden bir yıldan fazla süre geçti. Hâlâ etkisini sürdüren salgın, emekçiler için bir cehenneme dönüşürken patronlar için faturayı emekçilere kestikleri bir süreç oldu.

Emekçileri bu yoksulluğa mahkum etmek isteyen patron sınıfının saldırılarına ancak işçi sınıfının örgütlü gücü ile karşı koyulabilir. Aynı sorunları paylaşan emekçilerin dayanışması salgın sürecinin ve sonrasının tek çaresi olarak gözüküyor.

Salgın fırsatçılığı yapan sömürücülerin elini kolunu sallayarak işçilerin haklarını gasp etmesine karşı Patronların Ensesindeyiz Ağı örgütlenmeye ve işçileri bir araya getirmeye devam ediyor.

Salgın sürecinde emekçilerin ihbarlarına örgütlü gücü ile karşılık veren ve emekçilerin hak mücadelesinde onların yanında olan PE, işçilerin dayanışmasının salgın karşısında en etkili güçleri olduğunu her fırsatta hatırlatıyor.

Boyun Eğme'yi okumak için:

Abonelik için [email protected] adresine mail gönderebilirsiniz.