Ordu'da yangında 5 kişi öldü

Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı bir Yeniköy'de bulunan bir evde çıkan yangında aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi kurtudu.

İlçe merkezine 30 km uzaklıktaki Yeniköy'de sabaha karşı meydana gelen yangının elektrik kontağından kaynaklandığı sanılıyor. Evde yaşayan 8 kişiden 5’i yanarak hayatını kaybetti, 3 kişi pencereden atlayarak kurtuldu. İnşaat işçisi olan baba Mehmet Kaymak’ın ise Ankara’da inşaatlarda çalıştığı için evde bulunmadığı öğrenildi.

Yangına uykularında yakalanan 43 yaşındaki Türkan Kaymak ile Leyla, Nazlı ve Adem adındaki üç çocuğu ve 75 yaşındaki kayınpederi İsmail Kaymak yanarak öldü.

Türkan Kaymak’ın üç çocuğu ise yangından kurtuldu. 22 yaşındaki İsmail Kaymak, gece eve geç geldiği için uykuya dalmadan yangını fark ettiğini, bir koku duyduğunu ve evin duman içinde olduğunu görünce kardeşini uyardığını anlattı. İsmail Kaymak ile kardeşlerinden Ayşe ve Yusuf Kaymak böylece yangından kurtulabildi. Yangına müdahale ederken yaralanan komşu Mevlüt Kaymak da Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.
(soL – Haber Merkezi)