Kadınlara ‘aşırı bilimsel’ öneri: Namaz kılın, masum görünün

Meslek icat etmenin modern dünyanın gereklerinden biri olduğu dönemde, nur topu gibi bir “uzman”ımız daha oldu. “Spiritüel yaşam uzmanı” unvanlı Tuğçe Işınsu. kadınlara, ilişkilere dair önerilerde bulunarak, “masum görünmelerini, namaz kılmalarını ve kama sutra öğrenmelerini” öğütledi.

(soL-Haber Merkezi)İnsanların, genelleme yapmanın ya da kategorize etmenin tadına doyamadığı, üstüne üstlük de bu genellemelere dayanarak insanlara tavsiyelerde bulunduğu ülkemizde, ufkunuzu genişletecek son öneriler, “spiritüel yaşam danışmanı” Tuğçe Işınsu’dan geldi. Kendisini “melek danışmanı” olarak tanımlayan Işınsu, ruh eşini bulmak isteyen kadınlara, “masum görünün, namaz kılın, kama sutra öğrenin” tavsiyelerinde bulundu.

Bir de kitabı var
“Onu Kendine Aşık Et” isimli bir kitap yazan Işınsu’nun sağlıklı bir ilişki yürütebilmek için verdiği önerilerin neredeyse tamamının kadınlara yönelik olması, sevgili “melek danışmanı”nın iki insan arasında yaşanan duygusal ilişkiler konusunda baştan ofsayta düştüğünü belli ediyor. Kendilerine gelen erkeklerin para ve biraz da cinsellik için danışmanlık hizmeti almayı amaçladığını söyleyen Işınsu, günümüz ikili ilişkilerinde erkeklerin kendilerini geri çektiklerini, bu durumun da kadınları mutsuz ettiğini iddia ediyor. “Spiritüel yaşam danışmanı”, erkeklerin duygusal ilişkilerdeki falsolarını kabul ettikten sonra ise onlara hak vermekten geri durmuyor. Nasıl bir saha ya da anket çalışması yaptığını belirtmeyen, muhtemelen de böyle bir bilimsel çalışmayı yapmamış olan “uzman”, Türkiye’deki kadınların kötü seviştiğini ve kadınların seks performanslarından mutlu olmayan erkekleri anlamak gerektiğini belirtiyor. Işınsu, “Türk kadını son 10 yılda bu işlere biraz daha kafa yorsa da, silikon taktırıp daha vamp giyinse de şöyle bir gerçek var: Sevişmeyi bilmiyorlar. Yatakta kötüler” açıklamasını yaptıktan sonra, “Adam da mecburen çok eşli oluyor” diyerek poligami için yeni bir mazeret üretiyor.

Kurabiyenizi yeni ay döneminde yapın
“Spiritüel yaşam danışmanı”nın, okuduğunuzda “bilimsel ilerle(me)me”nin vardığı noktaya hayret etmenize sebep olacak daha önceki “inci”lerinden seçmeler ise şöyle:

-Kurabiyenizi yeni ay döneminde yaparsanız, içine yeni ay ışığı düşer sevdiğinize yedirdiğiniz anda yeni aşk başlar. (Kurabiye deyip geçmeyin, kime yedirdiğinize dikkat edin!)
-Senin için çaba göstermiyorsa ilişkiden umudunu kesmiş olabilir.
-Erkek düz düşünür düz yaşar.
-Kadın anlam yüklemeyi sever.
-Ben yaşam koçuyum iş kadını değilim, iş kadını deyince daha bir “biznıs” içinde olan insan anlaşılıyor.
-Para ile ilgili bir sorununuz varsa, paranın kötü ya da kirli olduğuna inanıyorsanız para size gelmez. Bak üç kelimeyi kullanacağız: Kabul ediyorum, teşekkür ediyorum, seviyorum...