AKP’li belediye başkanı olduğunu söyledi, anında dolandırdı: Sana şu kadar yazıyorum...

Galatasaray’ın ikinci başkanı olan Abdürrahim Albayrak, kendisini Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır olarak tanıtan kişinin 'Cumhurbaşkanımızın çağrısına da cevap verdin. Burada yurtlarda kalan garibanlar var onlara erzak vereceğiz, paramız eksik kaldı, şu kadar bir para da sana yazıyorum' sözlerine 'olur' yanıtını verdi, 140 bin lira dolandırıldı.

Haber Merkezi

Galatasaray’ın ikinci başkanı Abdürrahim Albayrak, geçen hafta kendisini Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır olarak tanıtan bir kişinin "Sen çok hayırlı bir adamsın. Cumhurbaşkanımızın çağrısına da cevap verdin. Burada yurtlarda kalan garibanlar var onlara erzak vereceğiz, paramız eksik kaldı, şu kadar bir para da sana yazıyorum" sözlerine olumlu yanıt verdi.

Albayrak kendisi için yazıldığını söylediği miktar olan 140 bin lirayı istenen hesaba gönderdi. Parayı gönderdikten sonra fatura bilgileri için yanına gelen asistanı, ilgili telefonun açılmadığını söyledi.

Bunun üzerine AKP’li Başkan Bahadır’ı arayan Albayrak, dolandırıldığını anladı ve polise başvurdu.

Yapılan incelemede 140 bin lira tutarındaki paranın bankanın Kocaeli Gebze Şubesi'nden çekildiği tespit edildi.

Albayrak geçen yıl da kendisini Rize Valisi olarak tanıtıp kanser hastası bir çocuk için istendiği söylenen yardım için 10 bin lira yatırmıştı.