Messi'den 'Fatih Terim-Arda Turan' açıklaması

Messi, Arda Turan'ın Fatih Terim'le yaşadığı "milli takım" kriziyle ilgili "Onun neden milli takıma alınmadığını bilmiyorum. Umarım yeniden ülkesi için oynama şansı bulur" dedi.

Barcelona'nın dünyaca ünlü futbolcusu Lionel Messi, takım arkadaşı Arda Turan'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'ın Fatih Terim'le yaşadığı "milli takım" kriziyle ilgili konuşan Messi, "Barcelona, özel bir oyuncu olduğu için Arda’yı transfer etti. Artık onun, takımın önemli bir parçası haline geldiğini düşünüyorum. Onun neden milli takıma alınmadığını bilmiyorum. Tek söyleyeceğim; umarım yeniden ülkesi için oynama şansı bulur" dedi.

Messi, açıklamasının devamında "Arda çok önemli bir oyuncu. Hepimiz onun çok özel bir futbolcu olduğunu biliyoruz. Zaten bu yüzden de kulüp onu transfer etti. Bize farklı pozisyonlarda oynayarak katkıda bulunuyor. 6 ay futbol oynamadığı dönem, onun için gerçekten çok zordu. Ancak bu dönemi çabuk atlattığını düşünüyorum. Atletico Madrid’de başardıklarını burada daha üst seviyeye çıkartacaktır. Bu sezona çok iyi başladı, hem goller atıyor hem de asist yapıyor. Takımın önemli parçalarından biri haline geldi" dedi.