Bülent Arınç: 2015 seçimlerinde AKP'yi tökezletmek için tuzaklar kurulabilir

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "2015 seçimlerinde AKP'yi tökezletmek için birileri bir şey düşünüyor. O zaman uyanık olacağız" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 2015 seçimlerinin AKP için büyük bir sınav olacağını belirterek, "Önümüzdeki seçimler için tuzaklar kurulabilir, birleşmeler olabilir, yeni iftiralar olabilir, yeni engellemeler çıkabilir. O yüzden olur veya olmaz 2015 seçimlerinde AKP'yi tökezletmek için birileri bir şey düşünüyor. O zaman uyanık olacağız" dedi.

Arınç, şöyle konuştu:

Önümüzdeki seçimler için tuzaklar kurulabilir, birleşmeler olabilir, yeni iftiralar olabilir, yeni engellemeler çıkabilir. O yüzden olur veya olmaz 2015 seçimlerinde AK Parti'yi tökezletmek için birileri bir şey düşünüyor. O zaman uyanık olacağız. Birbirimizi çok seveceğiz. Birbirimizin aleyhinde hiç olmayacağız. Birbirimize kuvvet olacağız. Disiplinli bir parti olacağız. Ne konuşuyorsa baştaki, sondaki de aynı şeyi konuşacak. Bizde çekişme olmayacak. Tekrar iktidar olduğumuzda 2019'a kadar seçim olmayacak. Kılçıksız balık gibi. Her şeyi yapacağız.