soL Gazetesi abonelik kampanyası başlattı

“Halka yalan söylemek suçtur” sloganıyla 1 Ekim 2012’den bu yana okurla buluşan soL Gazetesi daha fazla okura ulaşabilmek için abonelik kampanyası başlattı.

1 Ekim 2012’de “Halka yalan söylemek suçtur” sloganıyla okur karşısına çıkan soL Gazetesi 4. ayını tamamlarken geniş bir okur kitlesine ulaştı, etkili bir yayına dönüştü. soL sesini bundan sonra daha geniş kesimlere duyurmak için bugünden itibaren yaygın bir abonelik kampanyası başlatıyor.

Abonelik kampanyası çerçevesinde gazetenin okurları 1, 3, 6 ya da 12 aylık sürelerle soL’a abone olabilecekler. gazeteabone.sol.org.tr adresinden gerçekleştirilecek abonelik kayıtları için abone olmak isteye okura üç seçenek sunuluyor.

Seçeneklerden ilki soL’u her gün ilan edilen merkezlerin birinden almak. Bir diğer seçenek maddi nedenlerle gazete alamayan bir kişiye soL’un her gün ulaşması için dayanışma amacıyla abone olmak. Son olarak ise soL’u her gün elektronik ortamda okuyabilmek için gerekli şifreyi edinmek.

Gazetenin okurları için yayınladığı abonelik mesajı şu şekilde:

"'Halka yalan söylemek suçtur' sloganıyla 1 Ekim 2012’den bu yana okurla buluşan soL, kısa süre içinde günlük gazeteler arasında özel bir yer edinerek dikkati çekmeyi başardı. Sınırlı olanaklarla hazırlanan gazetenin gerek içerik, gerek baskı kalitesi açısından çözmesi gereken sayısız sorunu olmasına karşın, okurlarımızın beğenisini kazandığı ve giderek etkisini artırdığı bir gerçek. Dördüncü ayı geride bırakırken, soL’u daha da güçlendirmek için bütün dostlarımızı dayanışmaya çağırıyoruz."

(soL-Haber Merkezi)