Rabia Naz'ın ölümünde adı geçen Somuncuoğlu'ndan 'mavi balina' iddiası

Rabia Naz Vatan'ın ölümünü araştırmak için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu'nunda konuşan eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, 'Rabia Naz'ın 'Criminal Case' ve birçok çocuğu intihara sürükleyen 'Mavi Balina' oyununu oynadığını duydum' dedi.

Rabia Naz Vatan’ın ölümünü araştırmak için kurulan Meclis Araştırma Komisyonu baba Şaban Vatan’ın trafik kazası iddiasında sorumlu tuttuğu eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu’nu da dinledi.

Somuncuoğlu, "Rabia Naz'ın 'Criminal Case' ve birçok çocuğu intihara sürükleyen 'Mavi Balina' oyununu oynadığını duydum" diyerek, komisyonun buna yoğunlaşması gerektiğini öne sürdü.

Somuncuoğlu'nun, Rabia Naz’ın sosyal medya hesabından ‘Criminal Case’ ve ‘Mavi Balina’ oynadığına ilişkin görüntüleri komisyon üyeleriyle paylaştığı da iddia edildi. 

Eski Eynesil Belediye Başkanı, “Şaban Vatan şimdiye kadar dört ayrı arabanın kızına çarptığı iddiasında bulundu, artık karar sizin” dedi.

Rabia Naz’a arabayla çarptığı söylenen kişinin, AKP’li eski Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu’nun yeğeni olduğu konuşulmuştu.