AKP'li Süleyman Soylu: 'Ey Aydın Doğan bu işin bedelini sen de ödersin'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Demokrasi üzerinden insanların özgürlüğüne, hüviyetine kıskaç vurmaya, onların oy kullanma hürriyetini engellemeye çalışmasınlar. Ey Aydın Doğan bu işin bedelini sen de ödersin" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, HDP’nin AKP seçim bürolarını kapatmaya çalıştığını öne sürerek, “Eğer bunu devam ettirirlerse orayı başlarına yıkarız. Demokrasi üzerinden insanların özgürlüğüne, hüviyetine kıskaç vurmaya, onların oy kullanma hürriyetini engellemeye çalışmasınlar. Ey Aydın Doğan, bu işin bedelini sen de ödersin” dedi.

Trabzon’da AKP Akçaabat Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Soylu, Kılıçdaroğlu için “Cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza sürekli hakaret eden bir adamın siyasetten bertaraf edilmesi Türkiye’nin hayrına olacaktır” derken, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde AKP teşkilatlarının tehdit edildiğini öne sürerek, HDP’yi ve Doğan Holding Başkanı Aydın Doğan’ı hedef aldı. Soylu şöyle konuştu:

Orada seçim bürosu kiraladığımızda gidiyorlar, insanları tehdit edip seçim bürolarının geri verilmesini sağlamaya çalışıyorlar. Orada insanlarımızı sahipsiz bırakmayız. Eğer bunu devam ettirirlerse orayı başlarına yıkarız. Demokrasi üzerinden insanların özgürlüğüne, hüviyetine kıskaç vurmaya, onların oy kullanma hürriyetini engellemeye çalışmasınlar. Ey Aydın Doğan, bu işin bedelini sen de ödersin.