Tatil için İstanbul'a geldi, başından vuruldu!

İstanbul Gayrettepe'de gece kulübüne alınmayan 5 kişinin açtığı ateş sonucu tatil için Türkiye'ye İsveçli kadın başına gelen kurşunla hayatını kaybetti.

Beşiktaş Gayrettepe'de cumartesi gecesi sabah karşı saat 03.00 sıralarında bir eğlence mekanı önünde silahlar patladı.  CHA'nın haberine göre İsveç'ten İstanbul’a kısa süreli bir tatil için gelen Maggie Badgo adlı genç kadın, eğlenmeye gittiği İstanbul Beşiktaş’ta Gayrettepe'de bulunan Masquerade Clubadlı gece kulübünün girişinde kurşunlara hedef oldu.

Olayın hemen ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulunan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırganların olaydan yarım saat önce eğlence mekanına geldiğini, ancak görevliler tarafından içeriye alınmadıklarını belirledi. Bunun üzerine yarım saat sonra tabancayla geri dönen 5 kişi, havaya ve eğlence mekanına ateş ettikleri tespit edildi.

Eğlence mekanı önünde 9 adet boş kovan bulan polisler, güvenlik kamera kayıtlarını da inceleyerek şüphelilerin kimliklerini belirlemeyi başardı. Polis, isimleri açıklanmayan şüphelilerin yakalanması için gerekli çalışmalarını sürdürüyor