Yandaş kavgasına o da katıldı: Yiğit Bulut'a sert tepki

Yiğit Bulut ve Ethem Sancak'ın açıklamalarına tepki gösteren Abdülkadir Selvi, Erdoğan'ı ilk bu isimlerin terk edeceğini ileri sürmüş, yandaşlar arasında tartışma başlamıştı. Tartışmaya Kabataş yalanıyla bilinen Elif Çakır da katıldı.

Haber Merkezi

Ethem Sancak'ın Erdoğan'a aşkını ilan etmesi, Yiğit Bulut'un “İki silahım yüzlerce mermim var, ben ölmeden cumhurbaşkanına kimse dokunamaz" demesi Abdülkadir Selvi tarafından eleştirilmiş, Erdoğan'ı ilk bu isimlerin terk edeceği ileri sürülmüştü.

Selvi daha sonra birçok yandaş tarafından hedef alınırken ilk destek Elif Çakır'dan geldi. Çakır, Yiğit Bulut'u da sert sözlerle eleştirdi:

1) Kolaydır Abdülkadir Selvi'ye vurmak hele bir de talimat güçlü!! patrondan geldıyse! O kadar cesaretiniz vardıysa 17-25 Aralık'ta..

2) Niye kaçak güreşti kalemleriniz? Sormazlar mı, Abdülkadir'in samimiyetinin karşısında konumlandıgınız yer neresi kardesim, diye?

3) Yarın nasıl bakacaksınız Abdülkadir Selvi'nin yüzüne? Kimi savunmak uğruna? Hadi içinizden gelerek yazsanız diyecegim hic bişe yok.

Aynaya bakın efendiler, aynaya bakın!

Hadi çıkın televizyonlara beni de "paralel" ilan edin! Mermici beni itibarsızlaştırmak için elinden geleni ardına koymasın!