Sabah yazarından Davutoğlu'nu hedef alan yazı: O parmağı kefil olduğu FETÖ zanlısına göstermeli

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, "Konya'yı hedef alanlar, kripto FETÖ'cüler ve 28 Şubat zihniyetinin uzantılarıdır" diyen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Başbakanlık görevinden alındığı günden bu yana AKP'li yazarların hedefinde olan Davutoğlu, uzun süren sessizliği sonrası Konyaspor eski Başkanı Ahmet Şan hakkındaki Bylock iddiaları sonrası konuşmuştu.

"Konya'yı hedef alanlar, kripto FETÖ'cüler ve 28 Şubat zihniyetinin uzantılarıdır. Hiç kimse Konya'nın adını tahrif ederek, yazısına başlık atarak, birtakım terör örgütünün mekânlarıyla Konya'yı özdeşleştirme çabası içine girerek, Konya'nın onuruyla oynayamaz" diyen Davutoğlu, "Oynamaya kalkan kim olursa olsun, ister kripto FETÖ'cü, ister 28 Şubatçı, ister AK Parti içinde fitne çıkarmaya çalışan tek tük kişiler, 1.5 yıldır yapmaya çalıştıkları şeyi yapamadıkları için bugün Konya'ya saldırıyorlar.
Ama karşılarında bizi bulurlar. Hiç kimse Konya'nın başını önüne eğdiremez" ifadelerini kullanmıştı.

Davutoğlu'nun bu sözlerine tepki gösteren Sabah yazarı Melih Altınok, "İnsan hakikaten hayret ediyor... Öyle ya, eğer Konya'nın adını kötüye çıkartanlar varsa onlar ByLock kullandığı iddia edilen kulüp başkanlarıdır... Bu iddiaların peşine düşen gazeteciler değil.
Çünkü Konya'nın adını FETÖ ile yan yana getirenler gazeteciler değil bizzat bu FETÖ zanlılarıdır" dedi.

Altınok yazısında şu ifadeleri kullandı:

Ve bir Konya milletvekili kalkıp da, ByLock zanlısı bu kulüp başkanını ve ilişkilerini takip eden bu gazetecileri hedef alıyorsa hakkını aradığı şey de Konya değil başka bir şeydir...
Söyleyecek bir sözü varsa, bunu ByLock iddialarına konu olan Konyaspor başkanı aleyhine kullanmalıdır.
Soru soruyoruz diye biz gazetecilere parmak sallayıp "kimse karnından konuşmasın" diyeceğine o parmağı, yargılama sürerken yaptığı açıklamalarla kefil olduğu FETÖ zanlısına göstermelidir.