İşçilerin direnişinden korkan Flormar patronları 'utanç duvarı' ördü

Flormar işçileri direnişlerini sürdürürken, patronlar fabrikanın çevresini dikenli tellerle ve görüşü engelleyen çalılarla kuşattı. İçerdeki işçiler ile direnen işçilerin bağlantısını ve iletişimini kesmek isteyen patronlar, işyerinin çevresine adeta 'utanç duvarları' ördü. İşçiler, patronun bu korkusunu sosyal medyada 'Patron çıldırdı' yorumuyla paylaştı.

Haber Merkezi

Flormar işçileri direnişlerini sürdürürken, patronlar fabrikanın çevresini dikenli tellerle ve görüşü engelleyen çalılarla kuşattı. İçerdeki işçiler ile direnen işçilerin bağlantısını ve iletişimini kesmek isteyen patronlar, işyerinin çevresine adeta 'utanç duvarları' ördü. 

"Flormar değil direniş güzelleştirir" sloganıyla tam 91 gündür işyerinin önünde haklı ve meşru taleplerini dile getiren Flormar işçileri, kararlılıklarını sürdürüyor. Flormar patronları ise fabrikanın çevresini dikenli teller ve görüşü engelleyen çalılarla kuşatıyor. İçerdeki işçiler ile direnişteki işçilerin irtibat ve iletişimin kesmek isteyen patronların bu tavrı, sosyal medya hesaplarında "Patron çıldırdı" yorumuyla paylaşıldı. 

İŞÇİLER POLİSİN KALDIRDIĞI BAYRAK VE PANKARTLARI YENİDEN ASTI

İşçiler, geçtiğimiz hafta polis müdahalesiyle kaldirilan bayrak ve pankartlarıni tekrar astı. 

Sabah fabrikanın çay saatinde yaptıkları açıklamayı bitirdikten sonra dayanışma için satılacak ürünleri hazırlamaya başlayan işçiler direnislerine kararlı bir şekilde devam ediyor.

NE OLMUŞTU?

Sendikalı oldukları gerekçesiyle patronlar tarafından işten atılan işçiler, işyeri önünde tam 91 gündür direniyorlar. İşçilerin anayasal, haklı ve meşru taleplerini hiçe sayan Flormar patronları ise direnişi kırmak için hukuk dışı yollara başvurmaktan vazgeçmiyor.