Osman Gökçek: Erdoğan'a uzanan dillerin dersini biz vereceğiz

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu kongresinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, “Size uzanan dillerin dersini biz vereceğiz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, "Erdoğan'a uzanan dillerin dersini biz vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan yardımcıları Yalçın Akdoğan ve Numan Kurtulmuş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ve Melih Gökçek’in de aralarında bulunduğu birçok AKP’li ismin katıldığı Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu kongresinde konuşan Gökçek, şu konuşmayı yaptı: 

'ERDOĞAN BİZE HEDİYE'

“Kader, bizim gençliğimizde dünyaya örnek olacak bir lider ortaya çıkardı. Bu kişi tarihin bize hediye ettiği Recep Tayyip Erdoğan’dır. Biz kendimizi onun öğrencisi olarak kabul ediyoruz. Biz ondan çok şey öğrendik, korkmamayı öğrendik, yiğitliği, kararlılığı öğrendik, yedi düvel bir araya gelse sadece Allah bize yeter deyip yola devam etmeyi öğrendik. 2023’lere kadar binlerce yeni Recep Tayyip Erdoğan, 2053’e kadar Fatih Sultan Mehmetler ve 2071’e kadar ise yüz binlerce Alparslanlar yetişecek. Osmanlı’nın torunları yeniden dünya lideri olacak."

'SİZİ BİZ SAVUNACAĞIZ'

Osman Gökçek, “Bizler, sizlere bu saldırılar yapılırken, size karşı görevimizi yerine getiremedik. Sizin ümmeti ve dava arkadaşlarınızı savunduğunuz gibi sizi savunamadık. Şer odaklarına karşı bir ruh duvarı oluşturmada eksik kaldık. Size ve ailenize saygısızlık yapan herkese, demokrasinin bize sağladığı güvenceler içinde hukuk dışına çıkmaksızın cevaplarını vereceğiz. Sizi biz savunacağız. Size uzanan dillerin dersini biz vereceğiz” şeklinde sözlerini sürdürdü.