Beşiktaş'a Adalı ve Havutçu darbesi

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Beşiktaş yöneticisi Serdar Adalı ve teknik direktörü Tayfur Havutçu da gözaltına alındı.

Futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu, soruşturma kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne geldi.

Avusturya'dan Türkiye'ye çağırılan Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı ve Teknik Direktör Tayfur Havutçu emniyette verdikleri ifadenin ardından gözaltına alındı. İkili bunun ardından Fatih'teki bir tıp merkezine götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. İkili daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi ve sorgulanmaya başlandı.

Bugün, şike soruşturması kapsamında İstanbul Belediyesporlu futbolcular İbrahim Akın ile İskender Alın da gözaltına alınmıştı.

Trabzonspor Asbaşkanı yoğun bakım servisine alındı
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Trabzonspor Asbaşkanı Şakar, rahatsızlığı nedeniyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Acil Servisine getirilmişti. Burada ilk müdahalesi yapılan Şakar, ilerleyen saatlerde koroner yoğun bakım servisine sedyeyle nakledildi.

(soL-Haber Merkezi)