Beşiktaş kupayı iade ediyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, şike soruşturmasında Beşiktaş aklanana kadar Türkiye Kupası'nı iade etme kararı aldı.

Milliyet gazetesinin haberine göre Demirören, öğle saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı ziyaret ederek, Ziraat Türkiye Kupası'nı TFF'ye iade etmek istediklerini belirtti. Demirören'in bu isteğine de Aydınlar'ın olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Beşiktaş'ın internet sitesinden ise şu açıklama yapıldı:

"03.07.2011 tarihinde başlayan ve halen devam etmekte olan soruşturma kapsamında yöneticimiz, teknik direktörümüz ve protokol müdürümüzün tutuklu olarak yargılanmalarına hükmedilmesi tüm camiamızı derinden üzmüştür.

Yönetim Kurulumuz'un ve tüm camiamızın Yüce Türk Adaletine güveni tam olup, Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanımız Sayın Serdal Adalı, Teknik Direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu ve Protokol Müdürümüz Sayın Ahmet Ateş'in bu süreçten aklanarak çıkacağına inancımız tamdır.

Yönetim Kurulumuz, bu hukuki sürecin her aşamasını yakinen takip etmektedir. Bu dönemde büyük Beşiktaş camiasının, her zaman olduğu gibi, desteğini esirgemeyeceğine inancımız sonsuzdur.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."