TKP'den Öztürk ailesine ziyaret

Türkiye Komünist Partisi geçtiğimiz günlerde Askerlik yaptığı Elazığ Karakoçan’da yaşamını yitiren İbrahim Öztürk’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

17 Haziran günü Elazığ Karakoçan bölgesinde askerlik yapan İbrahim Öztürk’ün elinde bulunan bombanın patlaması sonucu dört asker yaşamını yitirmişti. Olayın ardından aralarında bir avukatında bulunduğu Türkiye Komünist Partisi’nden bir heyet, yaşamını yitiren İbrahim Öztürk’ün Tarsus’taki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

TKP heyeti öncelikle çok yakından tanıdıkları ve uzunca bir dönem mücadele arkadaşları olan eski partili İbrahim Öztürk’ün ölümünün kendilerini de çok üzdüğünü ve ailenin acısını paylaştıklarını ifade etti. Arkadaşlarının ölümünün ardından çıkan haber sonrası konuyu aydınlatmak için girişimde bulunmak isteyen TKP heyeti, ailenin her zaman yanında olacağını gerektiğinde her türlü desteği vereceklerini de sözlerine ekledi. Öztürk ailesi, TKP heyetinin ziyaretine ve desteğine teşekkür ederken, olayı araştırmak istediklerini fakat acılarının hala çok taze olduğunu belirtti.

TKP heyeti, her türlü hukuki, maddi ve manevi desteklerini sunacaklarını ve ailenin arkasında duracaklarını tekrar ilettikten sonra ziyaret son buldu.
(soL - Haber Merkezi)