TKP'den 29 Kasım çağrısı

Türkiye Komünist Partisi, bütün emekçileri DİSK ve KESK'in çağrısıyla yarın Ankara'da yapılacak olan "Krizin Bedelini Ödemeyeceğiz!" mitingine katılmaya çağırdı.

soL (HABER MERKEZİ) Türkiye Komünist Partisi (TKP), bütün emekçileri 29 Kasım Cumartesi günü Ankara'da KESK ve DİSK tarafından düzenlenecek mitinge katılmaya çağırdı. Parti genel merkezi tarafından yapılan açıklamada, AKP hükümetinin emek düşmanı politikalarına karşı güçlü ve birleşik bir sesin çıkması için önemli bir fırsat yakalandığı hatırlatılarak, 29 Kasım'da sermayeye ve onun hükümetine karşı koymak için mitinge katılacak her kişinin, AKP'nin zamlara ve işsizliğe yol veren kriz politikalarını durdurmak için daha fazla güç demek olduğu vurgulandı.

TKP ve Yurtsever Cephe'nin bütün örgütlerinin mitinge katılım konusunda görevlendirildiği belirtilen açıklamada, "TKP, emekçi halkımızı Amerikancı, gerici ve piyasacı ampulü patlatmaya davet etmektedir. Türkiye bu krizi ancak işbirlikçileri saf dışı ederek atlatabilir. Türkiye'nin onurlu ve sorumlu insanlarının bu görevi reddetme ya da erteleme hakkı bulunmamaktadır" denildi.