TKP, cemaatten özür dilemeye doymayan Babahan'ın uykusunu kaçırdı!

Geçtiğimiz sene atığı bir tweet nedeniyle hala cemaatten özür dileyen Ergun Babahan, ülkeye yerleştirilecek Patriot füzelerine karşı Ankara'da nöbet tutan TKP'liler hakkında çirkin bir tweet attı.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçen sezon oynanan maç sonrası Galatasaray'ın şampiyon olması üzerine Twitter hesabından "Bu kupa Amerika'ya girsin" deyince söylediklerinin arkasında duramayarak hala özür üstüne özür dileyen Ergun Babahan, Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) Adana, Gaziantep ve Kahramanmaraş'a yerleştirilecek Patriot füzelerine karşı Ankara Güvenpark'ta başlattığı nöbet üzerine Twitter hesabından çirkin bir mesaj yolladı.

Özür dilemeye doyamadı...
Attığı tweetten kısa bir süre sonra Gülen’den özür dileyen Babahan’ın Star ve Today's Zaman gazetelerindeki köşe yazılarına son verilmişti. Olayın üzerinden aylar geçmesinin ardından blog sayfasından bir kez daha özür dileyen Babahan, bu kez özrüne ilginç bir gerekçe buldu.

Blog sayfasında, ‘’Hocaefendiden özür’’ başlıklı bir yazı kaleme alan Babahan yazısında “R” ile “T” harflerini birbirine karıştırdığını iddia ederek “İmla hatasıydı. Beni tanıyanlar bunu sıklıkta yaptığımı bilirler. (Girsin) değil, (Gitsin) demek istedim” ifadeleriyle Cemaat tarafından affedilme umudunu sürdürdü.

(soL - Haber Merkezi)