Sabah gazetesi Alex'i de 'FETÖ'cü ilan etti

AKP'nin yayın organlarından Sabah, "FETÖ’nün Samba tezgahı" başlıklı bir haber yayımlarken, Cemaat'in Brezilya imamı olduğu belirtilen Mustafa Göktepe'nin Alex'le fotoğrafını sosyal medyadan paylaştığını yazdı.

AKP'nin yayın organı Sabah, bir dönem Fenerbahçe'de futbol oynayan Alex'in, Cemaat'in Brezilya imamından ödül aldığını ve fotoğraf çektirdiğini belirten bir haber yayınladı.

"FETÖ’nün Samba tezgahı" başlığıyla yayınlanan haberde "FETÖ'nün Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkma planlarına, bir zamanlar Türkiye'de forma giymiş Brezilyalı futbolcu ve teknik adamları da alet ettiği ortaya çıktı. Brezilya'da üç şehirde kurulan ve FETÖ propagandası yapan Türkiye-Brezilya Kültür Merkezi'nin başkanı Mustafa Göktepe'nin (Brezilya imamı) çeşitli vesilelerle düzenlediği organizasyonlarda Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza, Mehmet Aurelio ve teknik direktör Zico'ya ödüller vererek Brezilya medyasında adını duyurmaya çalıştığı ortaya çıktı... Türkiye-Brezilya Kültür Merkezi Başkanı Mustafa Göktepe (FETÖ'nün Brezilya imamı), Brezilya'da düzenledikleri bir organizasyonda Alex de Souza ile birlikte çektikleri fotoğrafı 29 Mayıs 2015 tarihinde Instagram'dan paylaşmıştı" ifadeleri yer aldı.