Fotoğraflar dağıtıldı, Emniyet huzurlu!

İstanbul Emniyeti aylar sonra sınır kapılarına Liseli Münevver Karabulut'un birinci dereceden katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun resminin asılmasını istedi.

soL (HABER MERKEZİ) İstanbul Emniyeti resmi bir yazıyla sınır kapılarına liseli Münevver Karabulut'un birinci dereceden katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun resimlerinin asılmasını istedi. 3 Martta işlenen cinayetin ardından şüphelerin üzerine yoğunlaştığı Cem Garipoğlu, yurtdışına kaçmıştı.

İstanbul Emniyeti'nin isteği ise fotoğraf asılması talebini cinayetten 79 gün sonra alabildi. Yazının 81 ilin Emniyet Müdürlüklerine gönderildiği belirtilirken, Cem Garipoğlu ile ilgili ayrıntılı kimlik bilgileri de gönderildi. Fotoğrafların sınır kapılarına ve tüm emniyet birimlerine asılması talep edildi.

Münevver Karabulut'un babası ise Vatan Gazetesi'nden Meltem Günay'a kararı değerlendirdi. Baba Süreyya Karabulut alınan karar için "çok geç alınmış bir karar" dedi.

Karabulut, "Ailesi baştan beri onun nerede olduğunu biliyor ama saklıyor. Yine de olumlu görüyorum. Bizim ülkemizde bazı şeyler hızlı gitmiyor. 79 gün sonra böyle bir karar çıkmışsa da ben umutluyum" dedi. Baba Karabulut İstanbul Emniyet müdürü Celalettin Cerrrah'ın "Onlar da kızlarına sahip çıksınlar" sözünden sonra yine kendisini aradığını ve konuştuklarını ifade etti.