"Başıma bir şey gelirse sorumlusu Erdoğan'dır"

Anayasa görüşmeleri sırasında AKP'lilerin ve meclis başkanının tutumunu eleştiren Tunceli Milletvekili Kamer Genç, “Can güvenliğim kalmadı. Başıma bir şey gelirse sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır. AKP’nin tek hedefi benim. Bana çok kötü hakaretler ediyorlar” diye konuştu.

Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç, AKP’lilerin kendisini Genel Kurul’da konuşturmamak için her türlü yola başvurduklarını öne sürerek, “Can güvenliğim kalmadı. Başıma bir şey gelirse sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır. AKP’nin tek hedefi benim. Bana çok kötü hakaretler ediyorlar” dedi.

Genç, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve AKP milletvekillerinin TBMM Genel Kurulu’nda, kendisine karşı tavırlarını eleştirdi. AKP’nin mevcut kadrosuyla, Türkiye’yi talan ettiğini söyleyen, bunları da memleketini seven biri olarak dile getirdiğini ancak, AKP’lilerin de bunu kaldıramadığını belirten Genç, “AKP’nin tek hedefi benim. Beni susturmaya çalışıyorlar ve her yolu deniyorlar. Hırsızlıklarını yolsuzluklarını söylediğim için beni tehdit ediyorlar” dedi.

Geçmişte de liderlerle bu tür sorunlar yaşadığını söyleyen Genç, "Ama bunlarla kıyaslandığı zaman onlar zem zem suyuyla yıkanmış gibiler" dedi. TBMM Başkanı Şahin'i sert bir dille eleştiren Tunceli Milletvekili Genç şöyle konuştu:

“Süleyman Demirel, Turgut Özal ve Mesut Yılmaz ile de sorunlar yaşadım. Ama bunlarla kıyaslandığı zaman onlar zem zem suyuyla yıkanmış gibiler. İçtüzük hakkımı kullanarak söz istiyorum ama, TBMM Başkanı Şahin söz vermiyor. Kendisi bu makama layık değil. Beni konuşturmamak için tehdit ediyorlar, küfür ve hakaret ediyorlar. Bunların hiç birisi tutanaklara girmiyor. Ben söz istiyorum uyarı cezası veriyor. Halbu ki kendisini tehdit edenler var. (Hasip Kaplan) Onlara niye uyarı cezası vermiyor. Çünkü hedefleri benim.”

Genç, “Can güvenliğim kalmadı, başıma bir şey gelirse sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.
(soL-Haber Merkezi)