Tüm Bel-Sen 19 yaşında

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Emekçileri Sendikası’nın Kocaeli şubesinde sendikanın 19. yaşgünü emekçilerin katılımıyla kutlandı.

KESK’e bağlı Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Kocaeli Şubesi’nde, sendikanın 19. kuruluş yılı kutlandı.

Kutlamaya, sendika üyelerinin yanı sıra TKP, ÖDP, EMEP il başkanları, KESK ve DİSK’e bağlı bazı sendikaların yöneticileri, Halkevleri üyeleri de katıldı.

“Emek ve demokrasi mücadelesi sürecek”
Şube Başkanı Karakuş, yaptığı konuşmada, 19. yılda da insanca bir yaşam için mücadeleyi sürdüreceklerini ifade ederek, "Önemli bir boşluğu doldurmak gayesiyle yola çıktık ve mücadeleyle kazanım elde ettik. Bunun sonucunda demokratik hakların geliştiği bir dönemi yaşamamız gerekirken, aksine demokratik kazanımların yok sayılmaya çalışıldığı ya da geriye çekilmek istendiği bir dönemden geçiyoruz. Gerek TEKEL işçilerine yapılanlar gerekse toplu görüşme masasındaki oyuna rağmen, inadına mücadele edeceğiz. Kişiler geçici mücadele kalıcıdır. Emek ve demokrasi mücadelesi kesintisiz sürecektir" dedi.
(soL-Kocaeli)