Hafta sonuna Ayasfoya gezisi

İstanbul Maltepe Nâzım Kültürevi bu hafta sonu için bir gezi programı düzenledi.

19 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan gezinin ilk durakları Ayasofya ve Mozaik Müzeleri olacak.

“Çok gezen mi bilir, çok okuyan mı? Sadece gezenler ya da sadece okuyanlar tartışadursunlar biz Maltepe Nâzım Kültürevi olarak okuyarak gezmek istiyoruz. Dünya Dural ile yaşadığımız kentimizi, İstanbul'u tahammülsüzlüğünden çıkartıyoruz. İstanbul'u Dural rehberliğinde Ayasofya ve Mozaik Müzeleri ile gezmeye başlıyoruz. Sanatı ve tarihi adımlamak için...” tanıtım metniyle duyurulan gezi 19 Aralık Cumartesi günü yapılacak. Buluşma yeri ve saati ise 9:50, Maltepe Nâzım Kültürevi.

Gezi planı ve rotası
10:00 Yola çıkış
11:15 Ayasofya müzesi giriş
12:30 Yemek arası
13:30 Mozaik Müzesi giriş
16:00 Dönüş

Geziye katılanlar için bazı önemli notlar:
- Geziye katılacak olanların 18 Aralık Cuma gününe kadar Kültürevi Yönetimine isimlerini yazdırmaları ve/veya [email protected] adresine e-posta göndermeleri gerekiyor.
- Gezi ücretsizdir ancak müze giriş ücreti geziye katılanlar tarafından ödenecektir. (Kişi başı Ayasofya Müze giriş 20 tl, Mozaik Müze giriş 5 tl. Müzekart sahiplerine giriş ücretsizdir)
- Müzekart talep edeceklerin bu taleplerini www.muzekart.com adresi üzerinden yapmaları gerekmektedir. Gezi günü elden yapılacak olan başvurular Cumartesi gününün en yoğun gün olmasından kaynaklı ciddi bir zaman kaybına sebep olacaktır. Müzekart (öğrenci 10 tl, yetişkin 20 tl)
- Fotoğraf makinanızı yanınıza almayı unutmayınız
- Müzekartınızı yanınıza almayı unutmayınız

(soL - Haber Merkezi)