Erdoğan kimdir?

Başbakan Erdoğan'ın Putin'e benzetilmesine Egemen Bağış sinirlenmiş ve "Türkiye Rusya değil, Erdoğan da Putin değil" demişti. Benzer bir açıklamayı Ufuk Uras da yaptı: Erdoğan Humeyni değil!

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Rusya'nın eski Devlet Başkanı, şimdiki Başbakan Putin'e benzetilmesine AKP Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış sinirlenmiş ve "Türkiye Rusya değil, Erdoğan da Putin değil" demişti.

Dün Avrupa Parlamentosu'nda Yeşiller Grubu tarafından düzenlenen toplantıda ise Rize bağımsız Mesut Yılmaz'la, son dönemde basında yeniden "bağımsız" milletvekili olarak gösterilmeye başlanan ÖDP İstanbul milletvekili Ufuk Uras arasında çıkan tartışmada söz yine "Erdoğan'ın kim olduğu"na gelmiş. Star gazetesinin haberine göre, "ordunun siyasetteki rolü"ne ilişkin tartışmaların da yaşandığı toplantıda konu İran'a geldiğinde Uras "Türkiye İran, Erdoğan da Humeyni değil" diye konuşmuş.

Bu gelişmelerden sonra değerli basınımızın "sizce Erdoğan kim" diye anket düzenlemeye başlayacağından emin olabiliriz. soL