'Peker'in arkasında BAE Veliaht prensi olabilir'

AKP'ye yakın isimlerden Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında Peker'in bir gücü arkasında almadan böyle bir adım atamayacağını, bu gücün de Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht prensi olabileceğini söyledi.

Haber Merkezi

Suç örgütü lideri Sedat  Peker'in videoları iktidar cephesinde tartışılmaya devam ediyor. 

Peker'in iktidarla kurduğu ilişkileri deşifre ettiği açıklamalarıyla ilgili tartışma sürerken, AKP'ye yakın isimlerden Abdülkadir Selvi bugünkü yazısında Peker'in bir gücü arkasında almadan böyle bir adım atamayacağını söyledi. Selvi'ye göre bu isim Birleşik Arap Emirlikleri’nin Veliaht prensi Muhammed bin Zaid el-Nehyan olabilir.

Selvi yazısına şöyle diyor:

Mafya denilince akla gelen her şey var Sedat Peker’de. Bir mafya liderinin iddialarını doğru kabul edip, mafya ile mücadele edenleri mi suçlayacağız?

Sedat Peker orada bir gün dahi kendi imkânlarıyla bulunamaz. Tutunamaz. Daha da önemlisi Sedat Peker orada kendi adına iktidara bu savaşı açamaz. Orada bir istihbarat servisinin desteğiyle korunur ve bir istihbarat servisinin planları doğrultusunda konuşur.

Peker’i orada koruyup konuşturan 15 Temmuz gecesi Erdoğan için ha düştü ha düşecek diye takip eden Birleşik Arap Emirlikleri’nin Veliaht prensi olmasın?

Yapılacak olan şu, Sedat Peker paketlenip Türkiye’ye getirilmeli ve yargıda hesabı sorulmalı.

AK Parti, Sedat Peker’le başlatılan yeni kaset sürecini ciddiye almalı.