VİDEO | Erdoğan'ın eşcinsellerle ilgili ikiyüzlülüğü...

Erdoğan'ın bugün muhtarlar toplantısında CHP üzerinden eşcinsellere saldırması, akıllara 15 yıl önce "Eşcinsellerin haklarının da güvence altına alınması şart" şeklindeki sözlerini getirdi. Bugün "kandırıldık" diyen liberaller, o günlerde Erdoğan'ın bu samimiyetsiz sözlerini adeta bayrak yapmışlardı.

Haber Merkezi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bugün saraydaki muhtarlar toplantısında CHP üzerinden eşcinsellere saldırması, akıllara 15 yıl önceki bir konuşmasını getirdi.

Erdoğan yaklaşık 15 yıl önce katıldığı bir toplantıda sorular üzerine "Eşcinsellerin haklarının yasal güvence altına alınması şart" demişti. O dönemde Erdoğan'a kayıtsız koşulsuz destek veren liberal kesim, Erdoğan'ın bu samimiyetsiz sözlerini veri kabul ederek her yerde dillendirmişlerdi. 

İşte Erdoğan'ın 15 yıl önceki konuşması: 

ERDOĞAN'IN SAMİMİYETSİZLİĞİ KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKMIŞTI

Erdoğan'ın eşcinseller hakkındaki bu görüşlerinin ne kadar samimiyetsiz ve ikiyüzlü olduğu kısa sürede açığa çıktı. 2013'te Hollanda'da gerçek düşüncelerini dile getirerek eşcinselliğin ahlaka ters olduğunu savunan Erdoğan, bugün de saraydaki muhtarlar toplantısında CHP'yi eleştirme bahanesiyle nefret dolu bir konuşma yaptı ve eşcinsellere saldırdı. 

İşte Erdoğan'ın bugünkü konuşması: