Trabzon'da trans kadın cinayeti: 200 bıçak darbesiyle öldürüldü!

Geçtiğimiz pazartesi günü, Trabzon’un Ortahisar ilçesinde Tutku Linda adlı seks işçisi trans bir kadın, günlük olarak kiraladığı evde müşterisi tarafından 200 bıçak darbesiyle öldürüldü.

Trabzon'da 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü, müşterisiyle buluşmak için iki günlük apart kiralayan Tutku Linda adlı trans kadın, müşterisi tarafından vahşice katledildi. Ön otopsi raporunun açıklanması sonucunda trans kadının vücuduna 200 bıçak darbesi saplandığı öğrenildi. Uzmanların olay yerinde ve trans kadının cesedinde yapmış olduğu incelemede cinayeti işleyenin tek kişi olduğu tespit edildi. 

Pembe Hayat internet sitesinde yer alan habere göre, olayı takip eden emniyet güçleri evin bulunduğu sokaktan başlayarak Moloz mevkisinde bulunan Giresun toplu taşıma araçlarının bulunduğu durağa kadar olan alanı çeken güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Katilin, cinayeti işledikten sonra trans kadının elbiselerini giyerek evden uzaklaştığı ve Giresun’a giden otobüse bindiği tespit edildi. Katilin kimliği belirlendikten sonra, çalıştığı sanayi sitesinde yakalanarak Trabzon’a getirildi. Gözaltına alınıp emniyette sorgulanan transfobik katil, suçu kabul ettiğini ve cinayeti işlediği bıçağı evin üst kısmında bulunan inşaata sakladığını itiraf etti.

"PİŞMAN OLDUĞUM İÇİN ÖLDÜRDÜM!"

Transfobik katil ifadesinde, Tutku Linda ile aralarında "çarpık ilişki olduğunu" ifade ederek, "olay gecesi birlikte olduklarını ve bundan pişmanlık duyduğu için tartışma yaşadıklarını" belirtti. Tartışma sırasında kendisini kaybettiğini belirten transfobik katil, bıçakla cinayeti işlediğini ekledi. Katilin Trabzon Adliyesi'ne sevk edildiği öğrenildi.