Metin Kurt anılıyor: 'Sporda ter dökenler kazanacak'

24 Ağustos’ta hayatını kaybeden devrimci spor emekçisi Metin Kurt, Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda düzenlenen bir panelle anılacak. Metin Kurt’un hayatını kaybetmeden önce kaleme aldığı kitabı da okuyucuyla buluşacak.

Geçtiğimiz Ağustos ayında hayata gözlerini yuman Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane sol açığı devrimci spor emekçisi Metin Kurt “Sporda ter dökenler kazanacak” başlığıyla düzenlenecek etkinliklerle anılacak.

“Türkiye’de spor, spor emekçilerinin mücadelesi ve Metin Kurt” başlığıyla gerçekleştirilecek panele konuşmacı olarak Radikal gazetesi yazarı ve NTV’de spor yorumculuğu yapan Bağış Erten, İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Veysel Atayman, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Karlı, yazar ve yönetmen Emre Sarıkuş ve Spor Emek-Sen kurucularından Kurtuluş Kılçer katılacak.

Etkinlikler kapsamında Metin Kurt’un vefatından önce tamamladığı, yaşamını ve mücadelesini anlattığı kitabı da ilk kez okuyucuyla buluşacak. Etkinlik kapsamında bir de sinevizyon gösterimi yapılacak.

13 Kasım Salı günü saat 20.00’de Beyoğlu Ses Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek etkinliklere, Tek Yumruk Galatasaray, Halkın Takımı Beşiktaş ve Sol Açık Fenerbahche taraftar grupları da katılacak.

(soL-Spor)