Yalçın Küçük az kaldı adam öldürüyordu!

Yıllardır yaptığı sinsi eylemlerle tanınan Yalçın Küçük, işi iyice ilerletti: Küçük bu defa emekli bir polis memurunun içine girerek adamın ölümüne sebep oluyordu.

Olay Mersin’de saat 11:00 sıralarında yaşandı. Daha önce de Obama’ya özenip yüzünü siyaha boyamak ve ülkeye giren PKK’lileri protesto etmek için protez bacak ve koltuk değneği kullanmak gibi ses getiren eylemler yapan duyarlı emekli polis memuru Mehmet Emin Kocaaslan, Ergenekoncu şeytan Yalçın Küçük’ün idamına karar verdi.

Memleketi kurtarmak üzere Atatürk Caddesi’ne gelen ve kırmızı kaşkol, top sakal ve kalpak takarak kendini Yalçın Küçük’e benzeten duyarlı vatandaş, İsrail kauçuğu ağacına ip atıp altında da tabure koydu. İlmiği boynuna geçiren Kocaaslan, burada Yalçın Küçük hakkında hazırladığı idam kararını okudu.

Tam bu noktada sarf ettiği sözler ve takiben yaptığı hareketin şuursuzluğu, Yalçın Küçük şeytanının Kocaaslan’ın içine girmiş olabileceğini gösteriyor. Duyarlı vatandaş şu sözleri söyledi: “Suçu, selam Kürdistan gerilla kardeşlerime, selam Abdullah Öcalan kardeşime, selam kahraman komutanımız Çetin Doğan’a, selam Mustafa Balbay’a, Tuncay Özkan’a, Haberal’a. Bu sloganları kullanarak provokatörlük, işbirlikçilik, tahrikçilik, kışkırtıcılık yaparak kaos ve kargaşa ve terör üretmek terör hocalığı ve yöneticiliği yapmak, ne ABD, ne Avrupa, ne Çin idam istiyorum Türkiye için.”

Ardından Kocaaslan, ayağının altındaki tabureyi itti. Bir anda ipe asılı kalan Kocaaslan’a çevrede bulunan sivil polisler ve vatandaşlar müdahale etti. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında nefessiz kalan Kocaaslan, son anda ipten alındı.

Böylece emniyet güçleri, Ergenekoncu Yalçın Küçük kanaat önderlerine suikast düzenleyerek istikrarı bozup kaos çıkarmaya yönelik bu şeytani eylemini boşa çıkarmış oldu.

Memleketimiz normale döndü. Rahat uyuyabiliriz.