Gökçek: Vallahi biliyordum!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmesiyle ilgili olarak bir açıklama yaptı. Gökçek &quotİster inanın ister inanmayın, benim aday olacağım duygusu her zaman içimde mevcuttu. Hiçbir zaman da endişe duymadım&quot dedi.

soL (HABER MERKEZİ) Adaylığı bug&uumln resmen a&ccedilıklanan Ankara B&uumly&uumlkşehir Belediye Başkanı Melih G&oumlk&ccedilek gazetecilerin sorularını yanıtladı. G&oumlk&ccedilek, Erdoğan&rsquoa teşekk&uumlr ederek, &quotİnanıyorum ki inşallah partimize layık bir &ccedilalışma yapıp ge&ccedilen se&ccedilimlerden &ccedilok daha iyi bir neticeye ulaşacağız. Bundan hi&ccedil kuşkum yok. İnşallah birlikte bunu g&oumlreceğiz&quot dedi.

G&oumlk&ccedilek &quotİnşallah olanca g&uumlc&uumlmle AKP&rsquonin Ankara'da zafer kazanması i&ccedilin gayret edeceğim ve inanıyorum ki ge&ccedilen se&ccedilimlerden &ccedilok daha iyi bir sonu&ccedil alacağız. Yerel y&oumlnetim m&uumlcadele ortamına şu andan itibaren kendimi girmiş kabul ediyorum. İnşallah neticesi de hayırlı olur. Ben bir şey s&oumlylemiştim. '&Uumlz&uumllen sadece CHP olacak' demiştim. &Oumlyle zannediyorum haklı &ccedilıktım. İnşallah Ankara'da Ak Partimizin zaferiyle 30 Mart sabahı birlikte olacağız&quot diyerek Ankara adaylarına meydan okudu.

G&oumlk&ccedilek, adaylığının neden bu kadar uzun s&uumlrd&uumlğ&uuml sorusu &uumlzerine de &quotO konulara girmeyelim. O benim konum değil&quot şeklinde yanıtladı.