Sarıgül yeniden seçimlere hazırlanıyor

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi adı altında önümüzdeki milletvekili genel seçimlerine gireceğini açıkladı.

soL (HABER MERKEZİ) Ordu'da 1 Temmuz Kabotaj Bayramı Şenlikleri'ne katılan Sarıgül burada "Başbakan Sarıgül" sloganları ve "Hepimizin başkanı Türkiye sevdalısı", "Sizi bekliyorduk umutlarımız ve emeğimiz sizinle", "Derde derman Sarıgül", "Karaoğlandan Yağızoğluna" yazılı pankartlarla karşılandı.

Sarı renkteki "Sarıgül" otobüsüyle beldeye giriş yapan Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi adı altında önümüzdeki milletvekili genel seçimlerine gireceğini açıkladı.

3 bin kişilik bir gruba seslenen Sarıgül, "Buradan sözde bir tane muhalefet var. 40 yıldan beri orada oturan, iş yapmayan bir muhalefet var. Onlara da sesleniyorum. Ya düzeltin, ya 18 ay sonra bu meydanda biz düzelteceğiz inşallah" diye konuştu.

"Ordu seninle gurur duyuyor, Başbakan Sarıgül" sloganlarıyla sözü kesilen Şişli Belediye Başkanı sloganlar eşliğinde Yalıköy Belediye Meydanı'ndan ayrıldı.