Kılıçdaroğlu yorumu: Çünkü biz devrimciyiz

CHP aday listesiyle sağa açılıp sosyalistleri listelerden tırpanlarken, Kılıçdaroğlu değişimi "Çünkü biz devrimciyiz" sözleriyle yorumladı.

Partilerin milletvekili aday listeleri konuşulmaya devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz Türkiye’yi onlar ceplerini düşünüyorlar. ’Artık yeter’ deyin. Artık yeter, Türkiye’yi düşüneceğiz, ceplerini düşünenleri sandığa gömeceğiz" dedi.

CHP Ankara İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, buradan çıkışta partililere seslendi. Kılıçdaroğlu, bu konuşmasında CHP listesinde yaşanan değişimi anlatarak, statükonun değil değişimin partisi olacakları sözünü verdiğini hatırlattı ve "Çünkü CHP devrimci bir parti" dedi.

Bir gazetecinin dün kendisine, "AK Parti’nin kabinede yer alan bakanları sahil kentlerinde milletvekili adayı gösterdiği" yorumunda bulunduğunu aktaran Kılıçdaroğlu, kendisinin de "Çok iyi yapmışlar. Sahildeki bir kadın kardeşim diyecek ki 'Sayın Bakan benim çocuğum 9 yıldır işsiz. Sen de 9 yıldır bakanlık yaptın. Ne yaptın bu ülkeye' diye soru sormayacak mı?" karşılığını verdiğini anlattı.

(soL - Haber Merkezi)