'Kayıp Ünite: Evrim' kitapçığı ikinci baskıda: Aydınlanma mücadelesi sürüyor

Gericiliğe Karşı Aydınlanma Hareketi tarafından 'Gericilerin çaldığı bilimi okullara geri getiriyoruz' ilkesiyle hazırlanan ve AKP'nin dayattığı gerici müfredata meydan okuyan 'Kayıp Ünite: Evrim' kitapçığı kısa sürede tükenerek ikinci baskıya ulaştı.

Haber Merkezi

Gericiliğe Karşı Aydınlanma Hareketi'nin hazırladığı ve AKP'nin dayattığı gerici müfredata meydan okuyan "Kayıp Ünite: Evrim" kitapçığı kısa sürede tükenerek ikinci baskıya ulaştı. 

Solcu Liseliler tarafından "Gericilerin çaldığı bilimi okullara geri getiriyoruz" sloganıyla Türkiye'nin dört bir yanında liselerde ücretsiz olarak dağıtılan "Kayıp Ünite: Evrim" kitapçığı ilgi görmeye devam ediyor. AKP'nin ders kitaplarından çıkardığı evrim ünitesini bilimsel bir anlayışla ve görseller eşliğinde anlatan kitapçık, yüzlerce okulda binlerce öğrenciye ulaştırıldı. 

AKP'nin dayattığı gerici müfredata boyun eğmeyen Solcu Liseliler, bugünlerde kitapçığın ikinci baskısını dağıtmaya başladılar. 

KİTAPÇIĞA ULAŞMAK İSTEYENLER...

"Kayıp Ünite: Evrim" kitapçığına ulaşmak isteyen öğrenci ve veliler, Solcu Liseliler'in Facebook ve Twitter adreslerine yazarak irtibat kurabilirler.