VİDEO - Bu sözler AKP'lilere söylendi: Bu belgeye göre hepiniz FETÖ'cüsünüz

"FETÖ" iddianamesini TBMM kürsüsüne getiren CHP Grup Başkanvekili Levent Gök AKP grubuna dönerek "Bu iddianameye göre hepiniz FETÖ'cüsünüz" dedi.

"FETÖ" iddianamesini TBMM kürsüsüne getiren CHP Grup Başkanvekili Levent Gök AKP grubuna dönerek "Bu iddianameye göre hepiniz FETÖ'cüsünüz" dedi.

Gök konuşmasında, "Gerçekten burada AKP Milletvekillerinin içine düştüğü durumu Allah kimseye vermesin, 37 milletvekillerinin ismini verdim. 37 Milletvekilinin hepsine sataşıyorum. Hepsine buraya gelip konuşsunlar diyorum. Bu iddianameye göre hepiniz FETÖ'cüsünüz değerli arkadaşlarım. Kalkın burada savunun kendinizi.

Çıksınlar buraya desinler ki 'bana bu kanun teklifini falanca kişi imzalattırdı' bakın ben bunu kapı kapı dolaşır her yerde anlatırım. Siz bunu bu kürsüde yüreklice açıklama yapmazsanız bu FETÖ'cülük üzerinize yapışır. FETÖ'cü değilim derken bile ben bu kanun teklifini imzaladığını kabul ediyorsunuz arkadaşlar. İddianame bu arkadaşlar devletin iddianamesi. İşin özü bu..." ifadelerini kullandı.