Komünist Parti Gaziantep İl Örgütü'nden açıklama: Hepsinin faili aynı!

Komünist Parti İl Örgütü, Gaziantep'te düzenlenen ve son belirlemelere göre 50 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıyla ilgili bir açıklama yaparak, "Hepsinin faili aynı" dedi.

Haber Merkezi

Komünist Parti Gaziantep İl Örgütü, dün gece merkez Şahinbey ilçesinin Akdere Mahallesi'ndeki bir düğüne yapılan bombalı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Gelen son bilgilere göre 50 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili "Hepsinin faili aynı" başlığını taşıyan Gaziantep İl Örgütü açıklamasında "Tüm ilerici, aydın ve emekçileri AKP'nin kentimizde yeşertip büyüttüğü bu çetelere karşı mücadele etmeye, ülkeyi içinde bulunduğu karanlıktan kurtarmak için örgütlenmeye çağırıyoruz" denildi.

Komünist Parti Gaziantep İl Örgütü'nün açıklaması şöyle:

"Her tür insanlık dışı suçu işlemeye hazır hale getirilmiş, fanatikleştirilmiş beyinler, onları yönlendiren emperyalist güçler ve aydınlıktan ölesiye korkup iktidarını zorbalığa borçlu olan halk düşmanı hükümet!

Bir kez daha ilan ediyoruz, alışmayacağız!

Bu kentin 9 aylık bebeklere tecavüz edilmesi ile anılmasına da, Düztepeli çocukların bir düğün günü katledilmesine de alışmayacağız!

İnsanlık bombalardan güçlüdür!

Tüm ilerici, aydın ve emekçileri AKP'nin kentimizde yeşertip büyüttüğü bu çetelere karşı mücadele etmeye, ülkeyi içinde bulunduğu karanlıktan kurtarmak için örgütlenmeye çağırıyoruz."