Güne soL'dan bakın: 16 Mart 2024

Dünyada ve Türkiye’de bugün neler oldu? Neler konuşuldu? Günün önemli gelişmeleri ve soL’un özel içerikleri her akşam soL Haber'de.

Haber Merkezi

Halka yoksulluk, sermayeye kâr: Koç yine işçiler üzerinden milyar dolarlar kazandı

Emekçiye yıllar sonrasını işaret edip sopa sallayan iktidar, patronlara fonlarla beslemeyi sürdürüyor. Koç Holding 2023 yılı konsolide bazda toplam gelirini açıkladı.

Urlalı üretici kadınlar eski Tamirhane binasını geri istiyor: TKP sesleri oldu 

Türkiye Komünist Partisi, Urla'da kullandıkları binadan çıkarılan ve açık havada satış yapmak zorunda kalan emekçi kadınların mücadelesine destek verdi.

Lezita'da grev 10. gününde: 'Bölgede işsiz varken Hindistan'dan işçi getirdiler'

Öz Gıda-İş Sendikası Örgütlenme Daire Başkanı Göksel Şengün, “İşveren bölgede sanki işsiz insan yokmuş gibi Hindistan’dan 50 Hintli vatandaşı getirdi" dedi.

CHP-AKP ittifakıyla onaylandı: 'Ekoturizm' denilerek imar talanı yapılacak

Çoğu Çanakkale'nin Ayvacık bölgesinde bulunan yeni 45 adet yeni 'ekoturizm projesi' CHP-AKP ittifakıyla İl Genel Meclisi'nde onaylandı.

Seçime 15 gün kala: Diyarbakır Belediyesi tesisini Elazığ Spor Müdürlüğü'ne verdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Elazığ'daki “Hazar Gölü Sosyal Tesisi'ni, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devretmeye hazırlanıyor.

Seçim sonrası anketi: Perakendecilerin yüzde 70'i 3 ay boyunca zam bekliyor

Birçok temel eşyanın satışını yapan perakendeciler, seçimden sonra zam sağanağı bekliyor. Perakendecilerin yüzde 70,2’si önümüzdeki 3 ayda fiyatların artacağını belirtti.