Erdoğan'ın açılış töreni öncesi okul müdürlerine mesaj: 'Öğrencilerimizi bekliyoruz'

Erdoğan'ın katılacağı açılış öreni öncesi Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okul müdürlerine mesaj gönderip öğretmenlerin ve öğrencilerin de törene gelmesini istedi.

Haber Merkezi

Ankara Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı açılış törenine öğrencilerin götürülmesini istedi.

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre; ilçedeki 39 lisenin müdürüne gönderilen mesajda, "11 ve 12. sınıf öğrencileri ile öğretmenlerin getirin" ifadeleri yer aldı ve müdürlerin sayı bildirmesi istendi. 

İlçe Müdüründen okul müdürlerine mesaj

Erdoğan’ın bugün katılacağı toplu açılış töreni için AKP’li Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, yurttaşlara "Kıymetli Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı Bugün Güzel Mamak'ımızda ağırlıyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle, Saat 15.00'te Yeşilbayır, Sağduyu Caddesi'nde Toplu Açılış Törenimiz gerçekleşecek. Tüm Mamaklı hemşerilerimiz buyursunlar" şeklinde bir SMS gönderdi. 

Ancak Erdoğan’ın katılacağı açılış töreni için sadece Mamak Belediye Başkanı Köse değil Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de seferber oldu. İlçede 39 lisenin okul müdürlerine de dün bir mesaj gönderildi.

Mesajda, "Cumhurbaşkanımız toplu açılış törenine geliyor. 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi bekliyoruz" denildi. Ayrıca okul müdürlerinin açılışa götüreceği öğrenci ve öğretmen sayılarını da bildirmeleri istendi. 

Ulaşılan okul müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün böyle bir talebi olduğunu doğruladı. Bazı okul müdürleri ise “Böyle bir şey istediler ancak biz öğrencilerimizi götürmüyoruz, doğru bulmuyoruz bu durumu" dedi.