Odeabank'ta 100'den fazla emekçi işten atıldı: İşten çıkarılan bir işçi felç geçirdi!

Bankalar emekçi düşmanlığında ve kriz fırsatçılığında sınır tanımıyor... 2017 yılının ilk yarısında net kârını geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 149 arttıran Odeabank, 100'ün üzerinde emekçiyi işten çıkarırken, işten atılan bir kadın emekçi felç geçirdi.

Haber Merkezi

Bankalar emekçi düşmanlığında ve kriz fırsatçılığında sınır tanımıyor... 

2017 yılının ilk yarısında net kârını geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 149 arttıran Odeabank işçi kıyımına devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta "bankacılık sistemindeki yeni yapılanmalar" adı altında 100'ün üzerinde emekçiyi kapı önüne koyan bankanın önümüzdeki günlerde işten çıkarmalara devam edeceği ve bu sayının 300'e yakın olduğu belirtiliyor.

İŞTEN ATILAN BİR KADIN FELÇ GEÇİRDİ

Son işten çıkarmalarda işten atılan bir kadın emekçinin ise iş yerinde yaşadığı tartışmanın ardından felç geçirdiği öğrenildi. 

2012 yılında Lübnan merkezli Bank Audi Grubu’nun yatırımıyla kurulan Odeabank, o günden bugüne elde ettiği muazzam kârlarla dikkat çekiyor. Türk bankacılık sektörüne kazandırdığı “yeniliklerle” her fırsatta övünen banka, emekçi düşmanlığında ve kriz fırsatçılığında diğer bankaları hiç aratmıyor.