Yolsuzluk buluşması gibi: Tayyip Erdoğan, Bilal'in yurdunun açılışında

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak'ın yönetiminde olduğu TÜRGEV'in yurt binasının açılışına katıldı. Bilal Erdoğan ise İstanbul'da yapılan açılışa katılıyor.

Haber Merkezi

17 Aralık yolsuzluk operasyonunun odağındaki TÜRGEV ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yapılan yurt açılışında buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜRGEV yurtlarının açılış töreninde konuşuyor:

Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada daima yanınızda olacağımız bilmenizi istiyorum. TÜRGEV 17-25 Aralık operasyonunun hedefleri arasındaydı.
Bu kurumun hizmetleri neden hedef altına alınır? Fakir fukaranın sığındığı bu kapıya neden kilit vurulmak istenir? TÜRGEV'i bir tehdit olarak gördüler. Biri ak diyor biri kara. Bu durumda anlaşabilmeleri kolay değildi nitekim de olmadı. Yardım diyerek, ümmet diyerek, zekat diyerek, topladıkları paraları yurtiçinde ve yurtdışındaki lobilere aktardılar. Allah rızası için diyerek karın tokluğuna çalıştırdıkları insanları malzeme yaptılar ve kendi kazdıkları kuyuya düştüler. Paralel yapı bir daha ayağa kalkamaz, milletimiz onları sildi. Şimdi yurtdışındaki okullar için de inşallah Milli Eğitim Bakanlığı hükümete dosyayı sundular. Yurtdışındaki okulları vakıf yürütecek.

Vakıf geleneği bize özgüdür. TÜRGEV titiz çalışmalarıyla milletimizin gönlünde taht kurmuştur. TÜRGEV'in ABD'de attığı adımlar çok çok önemlidir. ABD'deki öğrencilerimize sahip çıkılıyor.
28 Şubat'ı yad edeceğiz, ama bu sefer farklı yad edeceğiz!