Öğretmene sopa soruşturması

Antalya'nın Korkuteli İlçesi’nde ücretli öğretmen olarak iki ortaokulda Fen Bilgisi dersine giren Adem Ünlü hakkında, sınavda yaptıkları yanlış sayısı kadar öğrencilerin eline pergelle vurduğu, ’Eğitime Destek Çubuğu’ yazılı bir sopayı sınıfta bulundurduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Yazır Mahallesi’nde Fevziye Polat Ortaokulu velileri, öğretmen Adem Ünlü’nün 2 sınıfta geçen çarşamba günü yapılan sınavda öğrencilerin yaptığı yanlış sayısına göre ellerine pergelle vurduğunu söyleyerek okul müdürlüğüne şikayette bulundu. Aynı zamanda TatköyRamazan Karabağır Ortaokulu’nda da Fen Bilgisi desine  giren Ünlü’nün, sınıfta üzerinde ’Eğitime Destek Çubuğu’ yazılı bir sopa bulundurduğu yönünde de şikayet yapıldı.
 
Korkuteli İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ulaşan şikayetler üzerine öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı. Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, sözkonusu iddiaların kendilerine ulaştığını ve gerekli inceleme ve soruşturmanın başlatıldığını açıkladı.