Melih Gökçek, CHP'li Gök'ün biber gazlı saldırıya uğramasına sevindi!

Can Dündar ve Erdem Gül'ün tutuklanmasını protesto yürüyüşüne katılan CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök'ün polis saldırısına uğraması ve biber gazından etkilenmesi Melih Gökçek'i sevindirdi. Gökçek, paylaştığı tweette "Üstüne vazife olmayan her işe limon olursan sonun aşağıdaki fotoğraftaki gibi olur" yazdı.

Ankara'da Can Dündar ve Erdem Gül'e destek için gerçekleştirilen eyleme, polis tarafından biber gazı ile saldırıldı. Saldırı sırasında CHP'li Levent Gök, biber gazından etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

GÖKÇEK SEVİNDİ!

MİT TIR'ları soruşturmasında tutuklanan gazeteciler Can Dündar ile Erdem Gül'ü 'vatan haini' ilan eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek, gün içinde Cumhuriye gazetesine destek eylemine katılanlar için "Unutmayın...Vatan hainlerini savunan da vatan hainidir (MGS).. Hele hele vatan hainleri için sokağa dökülmüşlerse katmerli vatan hainidirler" mesajını paylaşmıştı.

LEVENT GÖK'LE İLGİLİ DÜZEYSİZ TWEET

Gökçek daha sonra polis saldırısında biber gazından etkilenen ve hastaneye kaldırılan CHP'li Levent Gök'ün hastanedeki fotoğrafını, "Üstüne vazife olmayan her işe limon olursan sonun aşağıdaki fotoğraftaki gibi olur" notuyla paylaştı.