Malatya'da bir kadını öldürüp cesedini yaktılar!

Malatya'da boş bir arazide iki çocuk annesi Fidan Kaya isimli bir kadının yakılmış halde cansız bedeni bulundu. Fidan Kayan'ın yakılmış halde bulunan bedeni akıllara Özgecan Aslan katliamını getirdi.

Özgecan Aslan cinayetinin üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından benzer bir katliam haberi de Malatya'dan geldi. 2 çocuk annesi Fidan Kaya yakılmış haldeki cesedi boş bir arazide bulundu. İhbar üzerine Develi Mahallesindeki araziye giden güvenlik güçleri, vücudunun büyük bölümü yanmış bir kadın cesediyle karşılaştı.

Akçadağ Devlet Hastanesi’ne getirilen cesedin, 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Fidan Kaya’ya ait olduğu anlaşıldı. Fidan Kaya’nın ailesinin, 6 gün önce kızlarının kayıp olduğu yönünde emniyete başvurdukları belirlendi.
Malatya’da bir markette çalışan Fidan Kaya’nın eşinden boşanmak üzere olduğu ve ailesinin yanında yaşadığı kaydedildi.Olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Genç kadının öldürülmeden önce tecavüze uğrayıp uğramadığı araştırılırken, Adli Tıp Kurumu’nun raporu bekleniyor. Fidan Kaya’nın cenazesi bugün Malatya’ya getirilerek şehir mezarlığında toprağa verildi.  

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.