Kabataş Erkek Lisesi'nde yangın

Beşiktaş'ta bulunan Kabataş Erkek Lisesi'nde meydana gelen yangın, kentin diğer yakasında da görülebilirken, can kaybı ve yaralanmaya sebep olmadan kontrol altına alındı.

Haber Merkezi

Beşiktaş’ta Kabataş Erkek Lisesi’nin bahçesindeki sinema salonunda 16.20’de yangın meydana geldi. Üç katlı bir sinema salonu olarak kullanılan Feriye Saray’ın müştemilatında başlayan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma durumu yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi için Çırağan Caddesi trafiğe kapatılırken, yangının tadilat sırasında çıktığı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yangınla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada "Kabataş Erkek Lisesi'nin bahçesinde tadilat halindeki 3 katlı sinema salonunun çatısında yangın çıktı. Yangına Beşiktaş, Beyoğlu ve İstinye itfaiyeleri müdahale ediyor. Olay yerine Kadıköy itfaiye ekipleri de sevk edildi. Yangın kontrol altına alındı." denildi. Yangın nedeniyle okul ve öğrenciler açısından risk bulunmadığı da bildirildi.

Ortaköy’de çıkan yangının İstanbul’un Asya tarafından da görülebildiği aktarıldı.