Jet Fadıl Siirt milletvekili adayı oldu: Çok mutluyum

Siirt’ten bağımsız milletvekili adayı olan işadamı Fadıl Akgündüz, kente gelerek bugün oy pusulasındaki sıralama için kura çekimine katıldı.

Hakkında 12 bin kişiyi dolandırdığı iddiası bulunan Fadıl Akgündüz, bu kez 7 Haziran günü yapılacak genel seçimlerde Siirt’ten bağımsız milletvekili adayı oldu. Akgündüz, bugün İl Seçim Kurulu’nda oy pusulasındaki sıralamaların yerinin belirlenmesi için yapılan kura çekimine katıldı. 

'ÇOK MUTLUYUM'
Oy pusulasında 1. sırada yer alan Akgündüz, Siirt’te 13 yıl önce milletvekili seçildiğini ancak seçimlerin iptal edildiğini söyledi. Akgündüz, "Tabii 13 yıl öncesinden kalan bir hatıramız vardı biliyorsunuz; hemşerilerimizin gösterdikleri bir teveccühleri vardı. Kişisel bir sıkıntım vardı, onu çözmek için devreye girmişlerdi. Ama ben bugün elhamdülillah kişisel bir ihtiyacım yok. Ama memleketimizin gençlerinin ihtiyaçlarının devam ettiğini görüyorum. Gideyim bu defa bana görev verirlerse artık memleketimizin, gençlerimizin emrinde bir dönem belki hizmet yapayım istedim. Bugün de geldik bağımsız adayların yer sırası için kura çekimi yapıldı, kura çekiminde birinci sırayı çektik. İnşallah seçimde de birinci sırayı alırız. Ben çok mutluyum" diye konuştu.