Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak: 'Diriliş' dizisi var ya, Türkiye daha o dizinin başındaki noktada

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı ve AKP İstanbul milletvekili adayı olan Berat Albayrak, "Bir ekonomist, finansçı olarak söylüyorum. Türkiye sahip olduğu potansiyeli ile televizyonda 'Diriliş' dizisi var ya Türkiye daha o dizinin başındaki noktada" dedi.

AKP İstanbul milletvekili adayı Berat Albayrak, ilginç açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı olan Albayrak, Üsküdar Sivaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde yaptığı konuşmada, "Bir ekonomist, finansçı olarak söylüyorum. Türkiye sahip olduğu potansiyeli ile televizyonda 'Diriliş' dizisi var ya Türkiye daha o dizinin başındaki noktada" derken, sözlerine şöyle devam etti:

"Dizide anlatılan hikayenin daha en başındayız. Aynı o dizideki gibi, biliyorsunuz Ertuğrul Gazi'nin etrafında, yiğidolar gücünde, cesaretinde, ecdadının etrafında bugünleri inşa edecek. Osmanlı'yı inşa edecek. Müthiş bir ruhla ilmek ilmek örülen bir hikaye anlatılıyor orada. Bugün Türkiye, sahip olduğu potansiyel ile tüm bölge coğrafyası için büyük bir umut vadediyor."