'Antalya’nın teröristleri nasılsınız, iyi misiniz?'

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerini terörist ilan etmesine atıfta bulunarak, Antalya mitinginde, 'Antalya’nın teröristleri nasılsınız, iyi misiniz?' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Antalya'da ortak miting düzenledi.

İlk konuşmayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek yaparken, Böcek'in ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuştu.

"Sayın Erdoğan beni 250 milyon TL, 50 milyon dolarlık mahkemeye verdiğini söyledi. Beni Mehmet Cengiz zannetti. Sayın Erdoğan olsa dükkan senin ama yok. Emekli maaşıma haciz koydurursun olur biter. Çok kızdıysa terörist işine söyleyeyim mi var mısınız?" diyen Akşener, "Antalya’nın teröristleri nasılsınız, iyi misiniz? Battı balık yan gidermiş, bir dahakine 500 milyon versin. Muhittin Böcek’in rakibi Tayyip Erdoğan, ilçe belediye başkan adaylarının rakibi de Erdoğan" ifadelerini kullandı.

Akşener, konuşmasına şu şekilde devam etti:

Tencere bütün iktidarları sallar, rahmetli Demirel’in bir sözü. O kulağı çekin, öyle çekin ki bu kilak morarsın. 31’i akşamı o kulak çekilmelidir. Bize PKK’lı dedi ya biz bugüne kadar MHP’nin ve AKP’nin seçmenine kardeşimizdir demekten başka bir şey demedik. Sayın Erdoğan son zamanlarda çok milliyetçi oldu çok. Daha önce de bu ülkücüler Fatiha bilmez dedi. Şimdi Fatiha bilmez dediği ülkücüler ırkçı kaftasçı diyenlerle birlikte olacak mısınız? Sayın Erdoğan’ın ağzından Türk sözünü duyamadık. Ne mutlu Türk’üm diyebilecek mi?