'4 gün 4 anket' serisinin son sorusu bugün 20.00'de!

"4 gün 4 anket" ismiyle Twitter'da başlattığımız anket serisinin sonuncu sorusu, bugün 20.00'de yayınlanacak. O zamana kadar, henüz yanıt vermediyseniz, haberimizdeki üçüncü soruya yanıt verebilirsiniz. Son sorunun konusu belli oldu: Erdoğan için söylenmiş fantastik övgü sözleri...

Haber Merkezi

#GerçeklerErdoğandanGüçlüdür diyerek yürüttüğümüz Twitter anketlerimize devam ediyoruz.

Üçüncü anket sorumuz öncekilere göre biraz daha "ciddi" idi. "Bu sefer ciddiyiz: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geleceği sizce en çok hangisine bağlıdır?" diye sorduk. 4 seçeneğin 4'ü de birbiriyle sıkı rekabet etti. Yaklaşık 7 bin kişinin oy kullandığı ankette şıklardan "ABD Başkanlık seçimi" yüzde 33'le birinci sırada. "Suriye barış görüşmeleri" yüzde 29'la ikinci, "Putin–JohnKerry görüşmesi" yüzde 22 ile üçüncü, "İMKB Birleşik endeksi" ise yüzde 19 ile sonuncu sırada bulunuyor.

Bu anket sorusu, saatlerin bir saat ileri alınması nedeniyle akşam 21.10'a kadar devam edecek, Yeni anket sorumuz ise 20.00'den itibaren yanıtlanabilir hale gelecek.

Üçüncü anketimiz:

Ve Son anketimiz:


Gerçekler Erdoğan'dan Güçlüdür sloganı "Hırsıza 'hırsız', katile 'katil' demeye devam edeceğiz başlıklı imza kampanyası ile birlikte yayılıyor. soL Portal da aslında yayıncılık çizgisiyle bir parçası olduğu bu kampanyaya destek veriyor.


Yarın saat 20.00'de son anket sorusunun da bitimiyle #GerçeklerErdoğandanGüçlüdür etiketiyle yapılmış yorumlardan geniş bir seçki yayınlayacağız. Ankete katıldıktan sonra siz de bu etiketle yorum yapabilirsiniz.